fbpx

Prejela sem intuitivno sporočilo (od tvojega srca)

Deli zapis

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Draga glamurozna ženska, 

Intuitivno čutim, da ti moram napisati sporočilo tega tedna, ki prihaja direktno od tvojega srca: točno sedaj se ustavi, zadihaj, pozornost usmeri vase. Zavedaj se svoje lepote, senzualnosti, glamuroznosti. Oči se ti zasvetijo, skozi telo steče prijetna energija, zabavaš se. 

Kakšen je občutek? Jaz se ob tem popolnoma sprostim, umirim, pljuča mi napolni kisik in počutim se izjemno močno. Če sem jaz kraljica, je moje srce kralj in ko srce pove, kaj želi, tu ni debat! Pa ni bilo vedno tako… ampak o tem kasneje!

Vem, da če bi imela čas, voljo, pogum in vztrajnost, bi tudi ti vsak dan to naredila. In kaj če ti povem, da lahko nameniš čas temu, ne glede na to, kako obremenjena si s svojimi multi-simultanimi-vlogami. Ne verjameš? Pa poskusiva. Točno sedaj vzami svoj telefon in si za naslednjih 30 dni nastavi budilko samo 5 minut prej. V koledar vnesi dogodek Jutranjih pet za moje srce. Vstani 5 minut prej in poslušaj svoje srce. Samo poslušaj in po koncu tega 30-dnevnega izziva se mi oglasi. Komaj čakam, da slišim tvoj kolosalni feedback!

Pa vrniva se tam, kjer sva končali, torej: jaz sem kraljica in moje srce je kralj.
Tu sem se sedaj spomnila na senzualno čudovit komad od Sade: Your love is King. Priporočam poslušanje prav sedaj predno bereš naprej.

Po letih sprejemanja ‘pametnih in premišljenih odločitev’ 😉 sem s pomočjo svoje magične svetovalke prišla do ugotovitve, da je srce moj kralj in kralj lahko sprejema najboljše odločitve življenja, če mu kraljica toliko zaupa, da se mu popolnoma prepusti. Kraljica sem jaz, moj um, osebnost, ego, pa še moje telo, energija in vse ostalo, kar sestavlja mojo celovitost. Kralj pa je moje srce. In glas srca je na neki točki mojega življenja postal tako močen, da ni bilo več poti nazaj. Sprva se je srce oglašalo nežno, vztrajno, a nežno. Nato vedno glasneje. Vedno pogosteje. Ampak nikoli vsiljivo. Dopuščalo mi je, da ustvarjam svoje ‘napake’, da se učim, da me ’tisto nekaj’ potegne v odnose in situacije, tudi če sem intuitivno vedela, da to ne bo zame.. Na neki točki, seveda boleči, kot to običajno gre, sem se po dolgoletnem upiranju volji kralja popolnoma prepustila. Naredila sem reset miselnega toka in se prepustila. Saj veš, da za ustvariti nekaj novega in boljšega, ne gre brez reseta. In zanimivo je bilo to, da je bil glas srca tako jasen in odločen, kot bi bil CEO največjega in najuspešnejšega podjetja na svetu ;)) Meni ja kar odleglo. Končno nekdo sprejema odločitve, ki so popolnoma v skladu z mano in mojo naravo. Končno si dopuščam, da sem jaz jaz. Svobodna biti jaz. Nič več opravičil, občutkov krivde, sledenja drugim in primerjanja. Jasen in odločen glas je končno rekel: dopuščam si biti jaz in se odločam zase iz srca. Z ljubeznijo. 

Ni večjega občutka umirjenosti, svobode, samosprejemanja in moči.

Veš, te občutke ti lahko prinese tudi tistih 5 minut zjutraj, ko boš vstala prej ;))

Je vredno poskusiti. 

Hvala, ker si glamurozna!

Od mojega srca k tvojemu, 

Alenka

Ps: če želš izvedeti več o tem, kako se povezati s svojem srcem in se izogniti kakšni ‘napaki’ manj 😉 mi piši, da se dogovoriva za free 30-minutni srčen pogovor.

Več zapisov

30 minutni brezplačen spoznavni pogovor

Draga, srčno si vabljena v mojo skupnost. Podarjam ti 30 minutni brezplačen spoznavni pogovor. Še pred tem pa nekaj moje osebne note o Glamorous You