fbpx

O Alenki

Moj namen je ustvarjati zavestno skupnost poslovnih žensk, ki se med seboj dopolnjujejo s svojimi talenti, darovi in strastmi.

Želim, da spoznaš svojo edinstveno vrednost in dosežeš željeno obilje.

Pokazala ti bom, kako lahko z majhnimi spremembami narediš ogromne premike: lahko je to karierni preboj, profesionalni preporod, materialno obilje, uresničevanje srčnih želja, uravnoteženo življenje med kariero in osebno sfero, večji nivo energije.

Pričneš delovati po ženskem principu in v skladu s svojo pravo naravo. 

Pri tem izhajam iz svoje prehojene profesionalne poti. Za menoj je 20-letna finančna kariera v korporativnem svetu.

Po podiplomskem študiju v tujini sem se pričela naglo vzpenjati po korporativni lestvici do menedžerskega nivoja, tako v podjetjih v tujini kot doma, tako v manjših institucijah kot v multinacionalkah.

Pri tem sem se naslanjala predvsem na svoje talente in darove ter veliko mero radovednosti. Odprla sem se pravim priložnostim, zato mi je tudi uspelo hitro doseči svoje karierne cilje.

Ravno zaradi svojih izkušenj te razumem, ko deluješ po ustavljenem urniku in ustaljenem comfort-zone principu pa naj bo to v 9-5 službi ali v svojem podjetju.

Morda pogrešaš nekaj tiste prave vibracije, ki bi te napajala in dolgoročno motivirala. Čas je za drugačno profesionalno pot. 

Vzemi si čas zase in poglej svoje ideje in zamisli in to, da je tvoj uspeh lahko neomejen. Podaj se na pot, kjer boš naredila eno najbolj pogumnih sprememb in uresničila tiste želje, ki so dejansko samo tvoje. 

Delujem kot poslovna svetovalka za glamurozne karieristke in mentorica za ženstvenost in osebni uspeh. 

Brezplačen priročnik za poslovni uspeh

KAKO BITI NAVDIHNJENA V POSLU IN USTVARITI BOGATO KARIERO

poslanstvo-alenka-kocjancic

POSLANSTVO

Iskreno in navdihujoče povezovanje poslovnih žensk, podjetnic, strokovnjakinj na svojem področju. Oblikujemo skupnost, v kateri se osvobajamo preteklih omejitev, osredotočamo nase in uživamo tukaj in sedaj. 

vrednote-alenka-kocjancic

VREDNOTE

 Ekskluzivnost.
 Preobrazba. 
 
Ženstvenost.
 Zavedanje svojih potencialov. 
 Posvečanje časa sebi. 
 
Ustvarjanje prostora za uživanje v življenju. 
 
Lahkotnost, smeh in pretočnost. 

gy-metoda-alenka-kocjancic

METODA GY

Prvovrstno zaupanje med svetovalko in mentorico ter klientko. Vodi naju predanost procesu in hkrati cilju. Kot klientka greš skozi večnivojsko preobrazbo, ki temelji na uravnotežanju uma, telesa, srca in tvoje energije.

BLOG